Gati për nivel tjetër?

Marketing digjital
& web-dizajn inteligjent.

Rreth nesh

Frymon është agjenci kreative digjitale në Prishtinë - e përbërë nga dizajnerë të talentuar, ndërtues me përvojë të web-faqeve dhe shkrues të zotë.

Shërbimet

Çfarë bëjmë ne.

Ne punojmë me klientët tanë për të hartuar një strategji digjitale, e cila siguron mesazh efektiv online, përmes brendimit, rrjeteve sociale, dhe web-dizajnit. Me njohuritë tona të thella të industrisë, kombinuar me novacionin tonë, ne i mbështesim klientët tanë ta marrin në kontroll dhe ta shfrytëzojnë më së miri botën digjitale.

Brendim

Duke kombinuar hulumtimin, strategjinë dhe kreativitetin, ekipi ynë do t'ju ndihmojë ta formoni një identitet i cili ndërvepron me audiencën tuaj në një nivel më të thellë, duke ju bërë juve zgjidhjen e vetme.

Dizajnim për rrjete sociale

Siguroni dizajne origjinale për kanalet tuaja në rrjetet sociale. Statike, të animuara apo video, nga Facebook deri te Instagram apo YouTube, energjizoni marketingun tuaj me postimet më të mira.

Ndërtim i web-faqeve

Ne krijojmë web-faqe praktike për përdoruesin - të cilat paraqesin çfarë ju synoni dhe rrisin biznesin tuaj. Jemi të përkushtuar për ndërtimin e web-faqeve elegante që bindin audiencën dhe nxisin shitje.

Shkrim përmbajtjeje

Na lini t'u ndihmojmë blerësve tuaj potencialë të gjejnë besim në produktet apo shërbimet tuaja, duke shkruar tekste të qarta, të thukëta dhe informuese. Kjo përkthehet në rritjen e biznesit tuaj.

Portfolio

Puna që kemi realizuar.

Pa klientët, ne nuk vlejmë. Partneriteti, të menduarit me zë dhe sfidimi i njëri-tjetrit janë ato që na çojnë drejt përvojave interesante dhe rezultateve mbresëlënëse. Këtu janë disa prej gjërave që kemi bërë së bashku.

Web-faqe

Uconn Fence & Masonry

Web-faqe

Web-faqe

Plombier Genève

Web-faqe

Web-faqe

Buba Graphics

Web-faqe

Projekt

Së shpejti

Projekt

Na kontaktoni

Doni të arrini audiencë të re? Të prezantoni produkt të ri? T'i rrisni shitjet? Hajde të flasim! Na shkruani në hello@frymon.net

Ku gjendemi

Veternik, Prishtinë
Kosovë

Na ndiqni